Hlavní obsah

Filmové premiéry: DC Liga supermazlíčků, Men, Apokalypsa: Final Cut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S oblíbenými animovanými hrdiny se setkají diváci filmu DC Liga supermazlíčků. Do nejtemnějších zákoutí lidské mysli se vydávají tvůrci hororu Men. Apokalypsa: Final Cut je konečný střih slavného filmu z roku 1979.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

DC Liga supermazlíčků

Když je Liga spravedlnosti zajata Lexem Luthorem, Supermanův pes Krypto vytvoří tým domácích mazlíčků z útulku, kteří dostali superschopnosti: ohař jménem Ace se stane supersilným a nezničitelným; prase jménem PB může dorůst obřích rozměrů, želva Merton se stane superrychlou a veverka jménem Chip získá elektrické schopnosti.

Trailer DC Liga supermazlíčkůVideo: Totalfilm

DC Liga supermazlíčků, USA 2022, animovaný rodinný, 100 min., režie: Jared Stern

Men

Harper odjíždí na malebný anglický venkov odpočinout si a srovnat si myšlenky po nedávné tragédii v osobním životě. Okolní příroda však působí značně zneklidňujícím dojmem a Harper má neodbytný pocit, že ji kdosi či cosi zpoza stromů sleduje. Co nejdříve vypadá jako plíživý děs, se brzy promění v opravdovou noční můru.

Trailer k filmu MenVideo: Aerofilms

Men, USA 2022, horor, 100 min., režie: Alex Garland, hrají: Jessie Buckleyová, Rory Kinnear, Paapa Essiedu, Gayle Rankinová, Sonoja Mizunová a další

Apokalypsa: Final Cut

Kapitán Willard si během služby ve Vietnamu získal pověst vynikajícího vojáka. Je pověřen misí najít v džungli a zlikvidovat amerického plukovníka Waltera E. Kurtze, který dezertoval a vede v čele oddaných domorodců soukromou válku proti Vietnamcům i proti Američanům. Cestou proti proudu Mekongu Willard a jeho muži poznávají válečné peklo.

Trailer k filmu ApokalypsaVideo: Miramax films

Apokalypsa: Final Cut, USA 1979, válečný, 147 min., režie: Francis Ford Coppola, hrají: Martin Sheen, Marlon Brando, Robert Duvall, Frederic Forrest, Sam Bottoms a další

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám