Hlavní obsah

Fieldingová řeší rozpory rodin v thrilleru

Právo, cg

Kanadská autorka bestsellerů převážně s rodinnou tematikou Joy Fieldingová, která si popularitu získala i mezi českými čtenáři, ve svých prózách přitvrdila. Svědčí o tom nově vydaný překlad s názvem Špatná dcera (Ikar, přeložila Milena Havlová, 352 strany, 379 Kč, e-kniha 215 Kč).

Foto: Petr Horník, Právo

Joy Fieldingová

Článek

Robin Davisová, psychoterapeutka v Los Angeles, nemá jednoduchý život. Problémy jejích klientů jí berou vnitřní sílu a navíc se dlouhá léta neviděla s rodinou. Jedním z důvodů byla skutečnost, že nejlepší kamarádka Tara získala přízeň otce Grega a stala se její macechou. Předtím však byla snoubenkou Gregova syna Aleka.

Foto: Petr Horník, Právo

Obal knihy

Autokratický developer Greg si během času získal mnoho nepřátel nejen mezi příbuznými, ale i v obchodní sféře. Jednou Robin zavolala sestra Melanie zprávu, že při údajném loupežném přepadení rodinného domu byli Greg i další postřeleni a ocitají se na hranici smrti. Šerif přitom má za největšího podezřelého Aleka, s nímž Robin jako s jediným udržovala kontakt.

Fieldingová je mistrem v odhalování rodinných intrik i v zápletkách s překvapivými vyústěními. Přitvrzení brutality při objasňování dávných i nových křivd je novým rysem její tvorby.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám