Hlavní obsah

Festival Votvírák vyrazí na turné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé multižánrového festivalu Votvírák, který se koná vždy v červnu na letišti Boží Dar v Milovicích, ale kvůli pandemii musel své dva poslední ročníky přesunout, se rozhodli pro vstřícný krok. Nehodlají dál své fanoušky napínat a odmění jejich dvouleté čekání a podporu malým hudebním turné s názvem Votvírák na cestách.

Foto: Radim Hromádko

Na festivalovém turné se představí i kapela Limetall.

Článek

Čtyři zastávky budou patřit rockové hudbě, kde se v programu představí Limetall, Seven, Tlustá Berta a HakelBand. Další čtyři koncerty budou určeny spíše popovějším fanouškům festivalu, mohou se těšit na Voxela, Lásku, kapely Mr. Moss, Sto zvířat, Medvěd 009, O5ček či Walkmanz.

Majitelům vstupenek na neuskutečněné ročníky 2020, 2021, ale i těm, kteří si koupili vstupenky na letošní ročník, jenž se koná 10. a 11. června 2022, bude hned u vstupu na koncert předán symbolický dárek od pořadatelů festivalu.

Votvírák na cestách

3. 3. Brno, Fléda

Láska, Voxel, Walkmanz, O5ček

5. 3. Čáslav, Grand

Yamrtaal, Tlustá Berta, Limetall, Seven, HakelBand

12. 3. České Budějovice, Fabrika

HakelBand, Limetall, Seven, Tlustá Berta

18. 3. Malá Hraštice, Sokolovna

Láska, Medvěd 009, Voxel, Sto zvířat, Mr. Moss

26. 3. Ostrava, Barrak

HakelBand, Limetall, Seven, Tlustá Berta

2. 4. Kolín, MKS

HakelBand, Limetall, Seven, Tlustá Berta, Walkmanz

9. 4. Čáslav, Grand

Láska, Medvěd 009, Voxel, Sto zvířat, Mr. Moss

16. 4. České Budějovice, Fabrika

Láska, Walkmanz, Voxel, O5ček, Mr. Moss

„Samotným je nám moc líto, že jsme se už dva roky nemohli setkat s kapelami, fanoušky, ale ani týmem, který festival připravuje. Po těch letech jsme jako rodina. Rozhodli jsme se, že už nevydržíme čekat a půjdeme lidem naproti. Snad je naše menší akce potěší a přijdou si zkrátit čekání na letní sezonu,“ uvedla Martina Jablanovská, dramaturg festivalu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám