Hlavní obsah

Festival TrutnOFF BrnoON bude

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé hudebního festivalu TrutnOFF BrnoON oznámili, že se letos odehraje. Stane se tak 21. až 23. srpna v lesích areálu Na Střelnici u řeky Svratky v Brně-Pisárkách. Na několika scénách se představí na padesát skupin.

Foto: Petr Horník, Právo

Mňága a Žďorp na festivalu zahraje.

Článek

Mezi prvními jmény účinkujících, která byla pořadateli oznámena, jsou J.A.R., Mňága a Žďorp, Plastic People Of The Universe, Oldřich Kaiser s Dášou Vokatou nebo Visací zámek. Celý program bude zveřejněn v nejbližších dnech.

Kapacita letního setkání TrutnOFF BrnON bude omezena podle toho, co v době konání festivalu vláda povolí. Nyní se počítá s tisícovkou návštěvníků. Vstupenky za 1600 Kč lze již objednávat.

Festival pod novým označením TrutnOFF BrnoON v dramaturgii nezapírá své undergroundové kořeny, které odkazují na slavný festival TrutnoOFF, jenž se řadu let konal v trutnovském areálu Na Bojišti.

„Program našeho setkání u Sun River si v ničem nezadá s dramaturgií festivalu, jak jej znají jeho fanoušci, squaw a spolubojovníci za více než třicetiletou historii,“ říká Eva „Lipová“ Navrátilová, jedna z organizátorek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám