Hlavní obsah

David Kalužík nabízí píseň Nedospělí. Je o nepříjemnostech mládí

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

David Kalužík je devětadvacetiletý písničkář z Brna, jenž prošel soutěžemi Czechtalent, X Factor Poland nebo Česko zpívá. Má zkušenosti i z větších akcí, jakými jsou třeba turné Poetiky v loňském roce, na němž hostoval, nebo festivaly, kde vystupoval před Chinaski nebo kapelou Jelen. Nyní vydává druhý singl Nedospělí.

Klip Davida Kalužíka k písni NedospělíVideo: archiv umělce

 
Článek

Ve svém novém singlu zpívá o naivitě, představách a touhách mladého páru, které se jen stěží mohou dočkat šťastného konce. Písnička je o tom, že první vztahy jdou málokdy do hloubky, o nějakém duševním spojení nemůže být řeč, ale zamilovanost je veliká. A proto i následný konec není nic příjemného.

„Nedospělí je písnička o něčem, co známe téměř všichni. O nepříjemnostech mládí, nových vztazích a prvních rozchodech,“ říká.

Videoklip režíroval Dominik Jirovský, který točil například videoklip k písni Doufám, v níž spojili síly O5ček a Eduard Rovenský z kapely Poetika.

V klipu Nedospělí je stěžejní mladý pár, který prožívá právě ten vztah, jenž nejspíš nebude mít dlouhého trvání, ale už je v něm i dítě. A o to je to složitější. Klip se natáčel během dvou dnů v několika lokalitách na Vysočině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám