Hlavní obsah

Čtvrtý kanál FTV Prima se bude jmenovat Prima Zoom

Čtvrtý kanál FTV Prima se bude jmenovat Prima Zoom. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) společnosti udělila licenci k jeho provozování prostřednictvím pozemního digitálního vysílání a družice. Prima Zoom nabídne dokumenty, filmy, seriály či magazíny.

Foto: Profimedia.cz

Prima Family letos v pololetí dosáhla téměř 18procentního podílu na sledovanosti.

Článek

Licence na nový program, který rozšíří nynější stanice Prima Family, Prima Cool a Prima Love, je udělena na 12 let. Prima Zoom může vysílat celý den při minimálním limitu 15 hodin denně. Prima Family letos v pololetí dosáhla podle údajů Asociace televizních organizací téměř 18procentního podílu na sledovanosti. Podíl Prima Cool a Prima Love byl necelé čtyři, respektive 2,22 procenta.

Novou stanici spustila letos také TV Nova, která v červenci zahájila vysílání programu fanda zaměřeného na mužské publikum. Nový kanál komerční jedničky byl měsíc dostupný jen přes kabel a satelit, od srpna vysílá pozemně v multiplexu 4. V něm začala v červnu vysílat také nová rodinná televize Pohoda, která má plnohodnotný program nabídnout o Vánocích. V říjnu v multiplexu 3 začala vysílat nová TV Pětka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám