Hlavní obsah

Cirkusová akrobacie pro veřejnost

Právo, rh

Stále větší popularitu a obdiv získává u nás tzv. nový cirkus, jehož špičkové ukázky přiváží každoročně do Prahy festival Letní Letná. Cirkusovým technikám a jejich výuce se ale věnuje i domácí Cirqueon – Centrum pro nový cirkus, který pro novou sezónu připravil další pravidelné kurzy cirkusových technik pro děti i dospělé.

Článek

Pokud máte o tuto výuku zájem, odvahu i patřičnou fyzickou kondici, můžete prožít ochutnávku jednotlivých technik během Týdne otevřených dveří od 26. – 30. září v sídle Cirqueonu v pražských Nuslích a případně se hned zapsat do kurzů na letošní podzim a zimu.

Pro aktuální semestr rozšířil Cirqueon výuku závěsné akrobacie na šálách a lanech, moderního tance a taneční akrobacie, čerstvou novinkou jsou kurzy akrobacie a jevištního pohybu pro fireshow. Nebude chybět ani výuka oblíbeného žonglování, ekvilibristiky, pozemní akrobacie či akrobacie na hrazdách. Lektory jsou přední akrobaté a artisté jako Eliška Brtnická, Salvi Salvatore, Seilline Valée či švýcarská artistka Stéphanie N´Duhirahe. Více informací najdete na www.cirqueon.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám