Hlavní obsah

Chinaski vyřešili problém s covidem prostě, budou hrát venku i o Vánocích

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Chinaski nabídne vánoční turné, ale nebude hrát v klubech a halách, kde platí různá omezení. V rámci turné Vánoce pod širým nebem dorazí do čtrnácti měst, kde si venku postaví pódium a teplovzdušné ventilátory.

Foto: Lucie Levá

Chinaski

Článek

Koncerty doplní stánky s vánočními dobrotami a síť TicketLIVE nabídne rodinné vstupné.

Turné začne 28. listopadu v Trutnově a pokračovat bude v Bašce, Krnově, Šumperku, Pelhřimově, Písku, Hořovicích, Uherském Hradišti, Záhlinicích u Hulína, Moravské Třebové, Lounech, Královském Poříčí, Kolíně a skončí 22. prosince v Praze.

„Kapela koncertovala celé léto pod širým nebem a tak se jim to zalíbilo, že se v tom rozhodli pokračovat i před Vánocemi. Za fanoušky dorazí do měst na krásná a pečlivě vybraná místa, rozdají dárky a zahrají plnohodnotný koncert,” sdělil Martin Pokorný z managementu kapely.

Elton vydá krabici plnou pokladů. Obsahuje víc než stovku nahrávek

Kultura

Vánoční areál otevře v každém městě v 17 hodin a program zahájí místní pěvecký sbor s repertoárem klasických koled. Samotné vystoupení Chinaski začne v 18.15 a potrvá do 20 hodin.

„Během posledního půl roku jsem si uvědomil, jak důležité je pro nás živé hraní a kontakt s publikem. Nemůžu se dočkat, až bude prosinec,” dodal zpěvák Michal Malátný a dodává, že Chinaski nikdy nehráli žádné vánoční turné, takže to bude pro muzikanty i diváky premiéra.

„Naše motto je: Pojďte si na chvíli oddechnout od shonu a užijte si s náma advent. Pro zpříjemnění bude připravený vánoční catering, svařák, punč, vše v kulisách oblíbených písniček Chinaski,” uzavřel Pokorný.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám