Hlavní obsah

Carla Bruniová a Metallica vystoupí živě na BBC

LONDÝN

Manželka francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho Carla Bruniová Sarkozyová zazpívá naživo 16. září v televizní stanici BBC2. Spolu s ní vystoupí také americká skupina Metallica a Paul McCartney. Oznámila to britská mediální skupina BBC.

Foto: Nasser Nuri, Reuters

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy a Carla Bruniová

Článek

"Italka Carla Bruniová, která vyrostla ve Francii a stala první dámou Francie, zazpívá jednu nebo dvě písně ze svého třetího alba nazvaného Jako by se nic nestalo v pořadu Later...With Jools Holland," uvedla BBC. Pořad je určitou obdobou Noci s Andělem vysílané Českou televizí.

V programu vystoupí také americká heavymetalová skupina Metallica, která nyní vydává nové studiové album Death Magnetic. Nové písně představí i bývalý člen legendární skupiny Beatles Paul McCartney.

Pozvání do pořadu dostali také rockeři Kings of Leon a americká zpěvačka Nicole Atkinsová. Pořad začíná obvykle s jam session, do něhož se zapojí obvykle všichni pozvaní a moderátor Jools Holland zasedne ke klavíru.

Reklama

Související články

Nové album Bruniové je na internetu

Nové album první dámy Francie Carly Bruniové-Sarkozyové Comme si de rien n'était (Jako by se nic nestalo) je možné od středy poslouchat zdarma na internetové...

Výběr článků

Načítám