Hlavní obsah

Nové album Bruniové je na internetu

Právo, DPA, ČTK, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové album první dámy Francie Carly Bruniové-Sarkozyové Comme si de rien n'était (Jako by se nic nestalo) je možné od středy poslouchat zdarma na internetové stránce zpěvačky www.carlabruni.com.

Článek

Zpěvačka své písně takto zveřejnila dva dny před tím, než se cédéčko objeví na pultech. K poslechu na internetu bude ale jen do 21. července. Každý návštěvník stránky má mít přitom na poslech alba dvě hodiny. V pořadí třetí album bývalé topmodelky Bruniové-Sarkozyové, které je údajně velmi zdařilé, vychází 11. července ve Francii a v dalších evropských zemích. V srpnu vyjde i ve Spojených státech.

Sarkozyho manželka k většině písní napsala sama text i hudbu, prý už před delší dobou. Kritiky jsou zatím příznivé, podle listu Le Figaro Bruinová-Sarkozyová opustila čistý folk a přiblížila se francouzskému šansonu i rozevlátosti 60. let. „Stručně řečeno: méně Ameriky, víc Francie, víc Beatles,“ napsal deník.

Slova některých písní nového CD ale vyvolávají komentáře. Například text písně „Jsi moje droga/ smrtelnější než afghánský heroin/ nebezpečnější než kolumbijský koks,“ už rozhořčil kolumbijského ministra zahraničí Fernanda Arauja.

Zpěvačka popřela dohady o těhotenství

Bez komentářů nezůstane zřejmě ani text „Jsem dítě / přes svých čtyřicet let / přes svých třicet milenců / dítě“, čímž prezidentova manželka zřejmě naráží na své četné partnerské vztahy z minulosti s různými celebritami.

Bruniová-Sarkozyová mezitím popřela dohady, že je těhotná. „Kladu si otázku, zda jsem tak přibrala, protože se mne na to všichni ptají. Byla bych ráda (těhotná), ale ve čtyřiceti je to těžší než v pětadvaceti,“ řekla v rozhovoru pro časopis VSD.

Reklama

Výběr článků

Načítám