Hlavní obsah

Beseda přivítá Dusilovou, DVA, Kittchen, MC Yallah a další

Další z letních festivalů, který přichází s konkrétním programem, je Beseda u Bigbítu (5. a 6. srpna v Tasově).

Foto: Bet Orten

Lenka Dusilová by ráda složila i nějaké obyčejné písničky.

Článek

Pořadatelé slibují maďarské Freakin' Disco a přijet má i japonský producent Scotch Rolex s ugandskou rapperkou MC Yallah. Jedná se také o dalších zahraničních hostech. Základ programu ale tvoří české a slovenské kapely.

„Hlavní sílu našeho festivalu nadále vidím v koncepčním mapování a podpoře česko-slovenské scény. Přes současné výrazně vyšší honoráře zahraničních umělců bychom ale rádi v Tasově o pěti stech obyvatelích i letos uvítali alespoň jedno jméno, které plní roli headlinera na velkých evropských festivalech,“ řekl ředitel festivalu Pavel Uretšlégr.

Foto: Colours of Ostrava

Amelie Siba

Přijet má zpěvačka a hudebnice Lenka Dusilová, jež za doprovodu Květů Martina Kyšperského přehraje materiál z Řeky. S deskou Love Cowboys a kapelou přijede Amelie Siba, nahrávku Puls představí Kittchen. Temnější kytarovou psychedelii ovládají Vellocet Roll, písničky i z plánované nové řadové desky odehrají DVA.

Vystoupí také něco něco, Vole, February, postpunkoví Pacino a krautrocková skupina Raw Deal. Místní folklor přiblíží Horňácký mužský sbor z Velké nad Veličkou, z blízkého Veselí nad Moravou se svým projektem Ivy Z přijede Lenka Zbořilová.

Ze Slovenska přijedou Sam Handwich, postpunkoví 52 Hertz Whale, Tittingur, Elýščítat a Isama Zing.

Vstupenky jsou k dispozici v síti Goout.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám