Hlavní obsah

Berenika Kohoutová požádala o klip k písni Holka roku svou sestru

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po úspěchu písně Dělám stojky, který na YouTube nasbíral více než čtyři a půl milionu přehrání, přichází Berenika Kohoutová s dalším singlem. Jmenuje se Holka roku a předznamenává stejnojmenné album, které vyjde pod produkční záštitou Jiřího Buriana v listopadu. Už 18. října zazní ukázky z něj na koncertě v pražském Paláci Akropolis. Zpěvačka představí i novou kapelu.

Nový klip Bereniky Kohoutové k písni Holka roku.Video: Universal Music

 
Článek

V novince Holka roku hraje prim nosná melodická linka. Podle režisérky klipu, kterou je zpěvaččina sestra, dokumentaristka Rozálie Kohoutová, jde o jasný hit.

„S námětem na klip jsem přišla já a přivedla k němu ségru. Vždycky jsme spolu chtěly něco dělat a klip se tak nějak nabízel. Od začátku jsme se shodly, co v něm chceme. Přály jsme si, aby to byl trochu bizár. A myslím, že se nám to povedlo splnit dokonale,“ směje se Berenika Kohoutová.

„Natáčelo se v pražském Futuru, ale prostory možná téměř nepoznáte, protože jsou zahaleny do blyštivých dekorací. Záleželo nám na tom, aby holky, které v klipu vystupují, opravdu byly tím, co předvádějí. Až na asi dvě výjimky se nám to podařilo dodržet. Baletka je opravdu baletkou, uklízečka uklízečkou, kuchařka Lea Skalová se účastnila kulinářské soutěže, kámoška Marika Šoposká je má skutečná kámoška,“ upřesňuje.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám