Hlavní obsah

Backstreet Boys se pokoušejí o návrat

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před dvaceti lety známý boy-band Backstreet Boys vydává v lednu novou desku DNA a 22. června chce vystoupit v pražské O2 areně.

Foto: Live Nation

Backstreet Boys

Článek

V květnu příštího roku se skupina vydá na DNA World Tour po celé Evropě a Severní Americe, mezi zastávkami nebudou chybět koncerty v londýnské O2 areně, pařížské areně AccorHotels, berlínské Mercedes-Benz areně a mnoha dalších místech.

„Byli jsme schopni přenést všechny naše vlivy a styly do jednoho souvislého díla. Tyto písně jsou skvělou reprezentací toho, kdo jsme jako jednotlivci a kdo jsme jako skupina. Je to naše DNA. Jsme na něj opravdu hrdí,” tvrdí Kevin Richardson.

Backstreet Boys posledních 14 měsíců přerušovali natáčení pouze rezidentními koncerty v Las Vegas v rámci Backstreet Boys: Larger Than Life. Jejich angažmá 27. dubna 2019 skončí a kapela se přesune do Evropy. Vstupenky budou v síti Ticketportal od pátku 16. 11. 2018, od 9:00.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám