Hlavní obsah

Axl Rose šokuje, po 14 letech dotočil slibovanou desku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naplňte vanu šampaňským, nakupte ohňostroje a vemte si v práci týden volno: frontman kultovní skupiny Guns n' Roses, která už v původním složení dávno neexistuje, po neskutečných 14 letech čekání odevzdal firmě Geffen skutečně hmatatelnou a definitivní verzi desky Chinese Democracy. Oznámil to britský hudební server NME a spustil tak lavinu vtipných komentářů na internetu.

Článek

Firma Geffen Records již oficiálně potvrdila, že desku skutečně obdržela, takže by se nemělo jednat o další z poplašných zpráv, které v posledních letech bujely v médiích. V současnosti se prý s Axlem dohadují o právních a finančních otázkách.

Podle neoficiálních informací se v souvislosti s vydáním alba počítá i s televizní reality show, o jejím obsahu ale není nic bližšího známo.

Informace vyvolala v internetových diskuzích řadu pobavených reakcí rockových fanoušků. Jeden ze čtenářů britského serveru napsal "nehloupněte, apríl byl už minulý týden" a jiný je zase toho názoru, že Axlovy nové písničky, které už zčásti kolují po internetu, znějí hrozně. Stručně a výstižně novou zprávu ohodnotil čtenář, který už po 14 letech zřejmě ztratil o Axla zájem, a napsal "who gives a fuck".

Limonáda pro celou Ameriku

Podle zahraničního tisku Axl Rose, který nespolupracuje s žádným členem legendární sestavy Guns n' Roses a přesto používá název této skupiny, utratil na natáčení desky neskutečných 13 miliónů dolarů.

Album Chinese Democracy je někdy označováno za nejočekávanější desku v dějinách rockové hudby, poslední dobou je to už ale spíše kvůli délce čekání, než kvůli nadějím do alba vkládaných.

Jedno je jisté, americké nápojové firmě Dr. Pepper, která slíbila, že zaplatí každému Američanovi jednu plechovku s nápojem, pokud Axl Rose konečně vypustí své mýtické album, se tento vtípek pravděpodobně pořádně prodraží.

Reklama

Související témata:

Související články

Za facku se Axl Rose odměnil písní

Facky nepadají jen na politickém kolbišti, ale oživují rovněž uměleckou scénu. Dokladem toho je políček, jenž překvapil a zaskočil hvězdu skupiny Guns N´Roses...

Axl přijede s apetitem

Někteří z fanoušků na to čekali patnáct let. Dočkali se. Do Prahy dorazí 13. června Axl Rose, rocková megastar a ikona přelomu 80. a 90. let. Internetové...

Pozdní večírek Axla Rose

Axl Rose a úplně obměněná kapela Guns N' Roses v úterý po předlouhém čekání znovu zahráli českým fanouškům. Ti ale nakonec odcházeli se smíšenými pocity.

Výběr článků

Načítám