Hlavní obsah

AquaBabes už znají letošní sestavu

Právo, jaš, kul

AquaBabes je hudební projekt, který se v podobě dívčí vokální skupiny pouští rok co rok v nové sestavě na cestu českou popovou scénou s na míru napsanou písničkou jako vlajkovou lodí. V letošním roce kapelu tvoří Tereza, Mária, Petra, Stiliana a Markéta. Oznámilo to vydavatelství Universal Music.

Foto: Universal Music

Nová sestava skupiny AquaBabes. Zleva Stiliana, Markéta, Petra, Tereza a Mária.

Článek

Užšího lednového castingu se zúčastnilo padesát děvčat. V odborné porotě zasedli fotograf Matúš Tóth, písničkář Pavel Callta, který je autorem textu k chystanému singlu pro nové AquaBabes, odborný hlasový poradce Charlie Blažek nebo generální ředitel Universal Music Tomáš Filip.

Pět vybraných dívek s největším pěveckým a tanečním talentem se momentálně sžívá a současně chystá realizaci svého letošního singlu. Natočí k němu i videoklip a čeká na ně účinkování v reklamě.

„Vzhledem k velkému počtu přihlášených jsme to sice při výběru neměli jednoduché, opět se nám ale povedlo najít nadané a charismatické mladé dívky, které vynikají jak talentem, tak osobností. Dohromady tvoří silnou pětici, která má podle mého názoru velký potenciál zaujmout,“ říká Tomáš Filip z Universal Music.

Projekt AquaBabes vznikl před čtyřmi lety s cílem podporovat talenty a nastartovat jejich hudební a uměleckou kariéru. Každý rok se ale mění sestava skupiny. První písnička se jmenuje Neříkej mi baby a stala se nejpopulárnějším českým klipem na YouTube pro rok 2014. Druhá skladba Čistá jako láska dosáhla v roce 2015 coby součást reklamního spotu první příčky v žebříčku nejsledovanějších reklam na YouTube. Stejného ocenění se dostalo singlu AquaBabes Nejsem další v roce 2016, který už na YouTube pokořil hranici 6,7 miliónů zhlédnutí a čísla stále rostou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám