Hlavní obsah

Anna Beckerová vydává píseň a klip o procesu srovnávání se s osamocením

Právo, jaš, kul

Tvorba královéhradecké písničkářky Anny Beckerové je melancholická. Takto si v poslední době nachází stále více příznivců a její písnička It Feels Like Spring Again oslovila i písničkáře Thoma Artwaye. Nyní ji zpěvačka vydává i s videoklipem.

Klip písničkářky Anny BeckerovéVideo: archiv umělkyně

 
Článek

„Ještě tak před rokem jsem byla trošku ztracená ve vlastním životě. Jediné, co jsem v té době věděla, bylo, že se chci věnovat hudbě. A v rámci toho jsem dost impulzivně napsala Thomovi, že je mi sympatické, co dělá a kam se v hudbě ubírá, a jestli by se nechtěl sejít, abych z něj mohla tahat rozumy. Nakonec jsme se sešli, slovo dalo slovo a Thom mi zprodukoval singl,“ říká Beckerová.

Píseň vyniká nejen skvělým kytarovým doprovodem, který si obstarává sama, ale i originálním klipem, který podtrhuje její hlavní myšlenku.

Foto: archiv umělkyně

Anna Beckerová spolupracovala na písničce s Thomem Artwayem.

„Celý klip je vlastně o takovém vnitřním procesu srovnávání se stavem osamocení a smutku, o nacházení způsobů, jak v tom neštěstí a prázdnotě najít sám v sobě útěchu a cestu, jak s tím být v pohodě a posunout se dál,“ popisuje písničkářka.

Do budoucna plánuje především dál koncertovat a rozvíjet se. „Hodlám dát dohromady kapelu, myslím, že už jsem vyrostla z pokojíčkového drnkání na kytaru,“ říká Beckerová.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám