Hlavní obsah

Aneta si musí zvykat na normální publikum

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Sedmnáctiletá zpěvačka Aneta Langerová, vítězka soutěže Česko hledá SuperStar, vystartovala v úterý večer do světa hudebního byznysu. Tentokrát navážno a se všemi riziky, jež odjakživa skýtá. Na pražském Výstavišti pokřtila své debutové album Spousta andělů.

Foto: Magistrát města Plzně

Olympijský park Plzeň 2016 lidem nabídne sledování sportovního dění z brazilského Rio de Janeira.

Článek

V budoucnu už bude na ní, co dokáže vytěžit ze svého charisma, k čemu všemu se nechá nejrůznějšími šíbry v branži přemluvit, jak bude naplňovat svá rockerská předsevzetí a zda přesvědčí posluchače, že stojí zato investovat i do případné další desky.

Při slavnostním křtu se částečně přesvědčila, že v tom fofru po soutěži, kdy musela během relativně krátké doby nahrávku zrealizovat, čas kapánek pokročil. Přestože byla Bruselská cesta na Výstavišti zaplněna asi čtyřmi tisíci diváky, ti již nevytvářeli tak frenetickou a nekritickou kulisu jako během televizní soutěže.

Slyšeli nové skladby (Skvělej nápad, Zvláštní zájem, Nahá noc, Když nemůžu spát), které je žádaly o přízeň, a ukázalo se, že byli tak trochu zaskočeni. Ostatně i Langerové hrdlo dlouho svírala pěst trémy, pročež byla první půlka večera spíše zahřívací. V tu chvíli zářila pouze její instrumentálně nesmírně zručná kapela.

Pomocnou ruku jí podaly spřátelené skupiny Divokej Bill, Tři sestry, Ready Kirken a SPB. Přišly, zahrály své kousky a daly hlavní hvězdě večera prostor zazpívat v některé své kompozici. Žádné aranžérské úpravy, Langerová se jenom tu a tam přidala v refrénu. V podstatě to byl mejdan nových přátel v hudební buši.

Na takovém pozadí navrch Petr Poláček představil svou skupinu Invaze a odhalil, že najít "mimobonjoviovskou" tvář bude složité, a Martina Balogová jednoznačně přesvědčila, že je hotová slečna zpěvačka a všichni její přátelé ze SuperStar dobře volili, když jí vyhlásili svou královnou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám