Hlavní obsah

Aneta doufá, že na slovenských "Andělech" nevypnou mikrofon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aneta Langerová vystoupí ve středu v Žilině na udělování slovenských hudebních cen Aurel, které jsou obdobou českých Andělů. Přeje si, aby tam měli umělci více prostoru k vyjádření než na Andělech a také odmítá vystupování na playback.

Článek

Aneta Langerová prohlásila, že by slovenským zpěvákům určitě dopřála více prostoru pro poděkování, než nedávno měli jejich čeští kolegové. Ti mohli při udělování Andělů děkovat jen 20 vteřin, pak organizátoři drsně vypnuli mikrofony. Na Slovensku prý tak přísní na hudebníky nebudou.

"Představovala bych si větší volnost, když oceněný přijde na pódium, že bude mít víc času poděkovat lidem, jimž poděkovat chce, a že nebude mít jen omezený prostor," řekla Langerová. Měli by to být umělci, jak zdůraznila, kteří budou v průběhu slavnostního večer v popředí pozornosti. Samozřejmostí by mělo být zpívání na živo, zdůraznila.

Zuzana Krausová z agentury Zetmedia, která předávání Aurelů pořádá, ČTK potvrdila, že v Žilině se mikrofony vypínat nebudou. "Budeme se snažit o vzájemný respekt a dohodu," řekla Krausová.

České Anděly obohatila řada vcelku kvalitních vystoupení, naživo zpívala i Langerová. Žádné ceny si ale neodnesla, letos nevydala žádné řadové album, pouze živou nahrávku starších písní.

Reklama

Související témata:

Související články

Dva Andělé pro Lenku Dusilovou a Clou

Dvě sošky Anděla hrajícího na šalmaj si z nedělního vyhlášení 15. výročních cen Akademie populární hudby Anděl 2005 odnesly zpěvačka Lenka Dusilová a skupina...

Výběr článků

Načítám