Hlavní obsah

Andrea Bocelli vystoupí z milánského dómu přes internet

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný italský tenorista Andrea Bocelli vystoupí 12. dubna, na velikonoční neděli, v milánském dómu. Zazpívá slavné árie v přímém internetovém přenosu.

Foto: Universal Music

Andrea Bocelli

Článek

Bocelli za doprovdu varhan nabídne skladby Panis Angelicus, Ave Maria, Domine Deus, Sancta Maria a Amazing Grace.

„Věřím v sílu společné modlitby a věřím v sílu křesťanských Velikonoc, které jsou univerzálním symbolem znovuzrození, které teď jako společnost potřebujeme. Díky živě streamované hudbě se můžeme společně spojit a obejmout pulzující srdce naší Země a vlít mu novou krev do žil,“ uvedl Bocelli.

Koncert Music For Hope se na místě obejde bez diváků. Začne v 19:00 a bude trvat 30 minut. Celá událost bude vysílána online skrze platformu YouTube a sám Bocelli vyzývá diváky, ať si skladby zazpívají společně s ním.

Pěvec Andrea Bocelli vystupoval v největších halách a operních sálech a prodal přes 80 milionů nahrávek. Spolupracoval s řadou popových zpěváků, mimo jiné s Edem Sheeranem, Arianou Grande, Jennifer Lopez či Tonym Bennettem.

Reklama

Výběr článků

Načítám