Hlavní obsah

Julia Robertsová je v Praze

Právo, jar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Do Prahy v pondělí vpodvečer přiletěla hollywoodská megahvězda Julia Robertsová. Jedna z nejlépe placených hereček se po mateřské dovolené vrací na stříbrné plátno v historickém filmu Good Grief!, který se má natáčet částečně v Praze a v Miláně.

Článek

Matka dvojčat se ubytovala v luxusním hotelu Four Seasons, odkud může nejlépe obdivovat krásy naší metropole. Ve čtvrtek by se s největší pravděpodobností měla účastnit módní přehlídky vysoké krejčoviny, kterou pořádá ve velkolepém stylu na pražském Hlavním nádraží kubánský návrhář Osmany Laffita.

V pátek by už měla zpátky v Hollywoodu, kde má v rámci 21. Amerického filmového festivalu předat čestnou cenu svému kolegovi z filmu Danyho parťáci George Clooneymu.

Robertsová, která 28. října oslaví 39. narozeniny, natočila na 40 filmů. Proslavila se například snímky Pretty Woman, Mexičan, Svatba mého nejlepšího přítele nebo Notting Hill.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám