Hlavní obsah

Moimir Papalescu & The Nihilists vypouštějí Lewis Neptune

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA, 26. září 2006

Po téměř dvou letech vydávají Moimir Papalescu & The Nihilists zbrusu nové album s názvem Lewis Neptune, které vyjde 27. září a rozproudí zatuchlé vody české hudební scény.

Článek

Divoká smršť avantgardního electro-rocku v podání desky Lewis Neptune se zdá posunutá zase o krok dál a určitě tak bude pokračovat v následování veleúspěšného debutu Analogue Voodoo, které získalo ocenění Anděl 2004 v žánrové kategorii.

V novém albu se ovšem Moimir Papalescu The Nihilists pustili do větších experimentů, zní více syrově, nebojí se punku, noise, robotické elektroniky ani provokativních vokálů. Nové album tak je jasným důkazem toho, že Moimir Papalescu The Nihilists nejsou módním výstřelkem, ale svébytnou kapelou nejen v rámci české hudební scény.

Výřez obalu nového alba Lewis Neptune

Album Lewis Neptune obsahuje 14 zbrusu nových skladeb a jistě svým příznivcům libě zachutná. Skladby jako Summer Wine, 22:07, Shelter, Baby, Holy Night, Honey It's Country a další jsou novými klenoty české ElktroClashové hudby.

Křest nového alba proběhne v Paláci Akropolis právě 27. září, tedy v den vydání a  Moimir Papalescu The Nihilists pozvali jako předkapelu německou ElektroTrashPunkovou partičku Mash Gordon z Drážďan a ve finále večera vystoupí The Fakes djs.

Reklama

Výběr článků

Načítám