Hlavní obsah

Lucie se prý nerozpadá, ale také nehraje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Robert Kodym tvrdí, že skupina Lucie se nerozpadla. Jenže už tři roky nic nevydala a hlavně má jenom dva členy - Kodyma a PBCH. Kodym vysvětluje, že jde jen o "pauzu".

Článek

Zpěvák a bubeník David Koller opustil Lucii koncem roku 2005. Členové kapely se tehdy měli ihned setkat a dohodnout, co bude dál. Nic se ale nevyřešilo. Manažer skupiny Tomáš Hubač naznačoval, že  Lucie by mohla hrát dále.

Koller byl ve skupině naprosto zásadní postavou. Podílel se na písních skladatelsky i zpěvem a také bubnoval. Většina lidí má Lucii spojenou právě s Kollerem. V anketě Novinek vyslovilo zdrcujících 93% respondentů názor, že Kollerův odchod znamená konec Lucie.

"Během koncertního turné se stočlenným symfonickým orchestrem FOK jsme se v červnu 2004 domluvili na umělecké pauze a ta pauza zatím trvá," řekl v pátek Kodym. "Je pravda, že skupina Lucie momentálně není přeplněna členy," připustil.

"Jestli jednou přijde doba, kdy ta pauza pomine, tak zřejmě nezbude nic jiného, než aby se členové skupiny Lucie přepočítali, a pokud by měli pocit, že někdo schází, tak by se po někom poohlédli," konstatoval Kodym. Zatím se ale rozhodně po nikom poohlížet nehodlá. Společně s PBCh totiž právě natáčí nové album Wanastowých vjecí.

Reklama

Související články

David Koller odešel z Lucie

Bubeník a zpěvák David Koller opustil kapelu Lucie. Odcházím ze skupiny z osobních a hudebních důvodů, vysvětlil Koller, který prý nechce svou osobou obtěžovat...

Výběr článků

Načítám