Hlavní obsah

Trosečníci v čele s Vašutem poprvé v sobotu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Začátek nové reality show Trosečník je za dveřmi. Pořad, který slaví úspěch po celém světě, se propracoval i do České republiky. Celým pořadem bude provázet herec Marek Vašut, který spolu se soutěžícími a zhruba třicetičlenným štábem prožíval měsíc ojedinělých a ne vždy zcela příjemných okamžiků.

Článek

Generální ředitel TV Prima Martin Dvořák nezastíral, že celá show přišla televizi na několik desítek miliónů korun a také proto doufá, že bude Trosečník slavit úspěch. V tom případě by prý Prima neváhala a nebyla by to poslední série českého Trosečníka, která by se na našich obrazovkách v nejbližších letech vysílala.

Soutěžící bojovali o vítězství nedaleko panamských břehů v souostroví s kouzelným názvem Perlové ostrovy. Trosečníci se však dočkali velmi nemilého překvapení. Všichni spoléhali na chytání ryb, jenže okolní vody těmito živočichy ani v nejmenším neoplývaly. Nachytané ryby by spočítali na prstech dvou rukou, a tak se živili zejména kraby a mušlemi. Dokonce i ovoce byl velký nedostatek. Nejednou tak poznali, jaké to je mít pravý hlad.

Soutěžící však na ostrovech netrápil pouze hlad. Po příletu na hlavní ostrov byla šestnáctka bojovníků rozdělena do dvou týmů - ty však měly jeden velký společný problém - obrovské vlhko, pro Evropana téměř nepředstavitelné. Oblečení tak schlo déle než obyčejně a vzhledem k tomu, že bylo právě období dešťů, tak si všichni sáhli opravdu až na dno.

Na tiskové konferenci se promítal první díl Trosečníka, který diváci uvidí v sobotu od 19:55 na TV Prima. Moderátor Marek Vašut se do podobného typu pořadu opravdu hodí.

Soutěžící nejsou žádní mladíci

Složení soutěžících je opravdu rozmanité, rozhodně nemusíte čekat velké množství trosečníků okolo dvacítky, naopak se ve hře objeví i soutěžící starší šedesáti let. Při prvních záběrech vás možná někdy napadne věta: "No jo, Čech v džungli..." Je velmi příjemné z tepla svého domova sledovat, jak se odvážlivci vyrovnávají s velmi netypickými podmínkami. Příjemné jistě je, že na vás nebude reality show útočit každý den, sledovat ji budete moci pouze jednou týdně v sobotu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám