Hlavní obsah

Etzler dostal vyhazov kvůli milence Cibulkové

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevyplácí se vyměnit milenku za mladší "roštěnku". Zejména ne, když je zmíněná milenka manželkou nadřízeného. Své o tom ví čtyřicetiletý špičkový pilot Tony (Miroslav Etzler), který dostane okamžitou výpověď, za níž stojí msta uražené milenky, stárnoucí letušky (Vilma Cibulková). Je manželkou viceprezidenta letecké firmy, či-li Tonyho šéfa.

Článek

Tak začíná dvoudílný televizní film Boží pole s. r. o., který právě dotočila Česká televize a půjde na obrazovku v příštím roce. Boží pole je jméno malého letišťátka v pošumavské vísce, ve které Etzler začíná nový pracovní i osobní život jako společník letištní firmy spolu s kamarádem Jardou (Jiří Schmitzer), který se rád dívá lahvím na dno.

Do děje zasáhne i nekompromisní dopravní policistka zvaná Brutální Maruška (Zuzana Norisová). Film se natáčel nejen na ruzyňském letišti ale především v Strunkovicích nad Blanicí nedaleko Prachatic. Letecké scény pomáhali řešit odborní poradci z firmy Air service a režisér Viktor Polesný obsadil do dalších rolí například Viléma Udatného, Davida Suchařípu či Janu Janěkovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám