Hlavní obsah

Rolling Stones, zabalte to, vzkazuje Gilmour z Pink Floyd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rolling Stones by podle Dava Gilmoura z Pink Floyd měli skončit s koncertováním a namísto toho by si měli raději užívat života. Podle Gilmoura "stouni" ztratili zájem o muziku, ale nadále se nechávají ukájet obdivem a pochlebováním od fanoušků. Sám však zcela neodešel ze showbusinessu, nedávno vydal desku.

Článek

"Už mi to přijde opravdu směšné. Mick Jagger a Keith Richards by si měli spíše užívat života. Je to takové zvláštní sexuální nutkání. Kolik ho ještě potřebují? Mám tím na mysli samozřejmě všechen ten aplaus. Je to opravdu silná droga," řekl podle agentury WENN šedesátiletý kytarový mág Gilmour.

Podle svých slov je sice velkým fanouškem Rolling Stones, ale vytýká jim, že již nikdy nepřekročili svůj stín a nenapodobili úspěch skladeb, které vznikly na počátku působení kapely.

Jagger a spol. však Gilmourovo naléhání zřejmě nevyslyší. A nezastaví je ani Richardsův úraz, který před nedávnem utrpěl při pádu ze stromu. Kapela sice posunula evropskou část turné A Bigger Bang, ale koncerty se s největší pravděpodobností uskuteční.

Proč to nezabalí Gilmour?

Zatímco "Stouni" tak pokračují ve své kariéře, Pink Floyd již delší čas nefungují. Gilmour se totiž už 20 let nemůže vystát s baskytaristou Rogerem Watersem.

Gilmour však nedávno vydal sólovou desku On An Island a Rolling Stones by mu mohli jeho poznámky vrátit. Jeho počin se také nevyrovná  nejlepším deskám Pink Floyd, tak proč to Gilmour nezabalí sám?

Anketa

Kdo by měl podle vás skončit?
Rolling Stones
45 %
Gilmour
8,2 %
Ani jeden
31,8 %
Všichni
15 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1155 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Nová CD - Rafťáci, Gilmour, Mashy Muxx

Z hudebních novinek tohoto týdne rozhodně nepřehlédněte sólovou desku exčlena Pink Floyd Davida Gilmoura On An Island, nebo soundtrack k filmu Rafťáci,...

Výběr článků

Načítám