Hlavní obsah

TV tip: Jak Woody Allen tuneloval banku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí po deváté večer nám Česká televize servíruje největší filmové lahůdky a tento týden není výjimkou. Darebáčci Woodyho Allena patří k novějším kouskům geniálního neurotika z Manhattanu a splňují na 100 procent vše, co od nich diváci očekávají.

Článek

Neúspěšný potrhlík Ray Winckler chystá loupež století a kvůli prokopání tunelu do banky je nutné pronajmout si sousední krámek. Má sloužit jen jako kamufláž, ale z podniku se jaksi mimo plán stane velmi úspěšné pekařství a dveře do světa bohatých a slavných se tak otevírají i bez loupeže.

Film obsahuje vše, co se od správné allenovky očekává. Dobré dialogy, humor, věčné brebentění neurotického prcka, "ulítlé" pointy. V hlavních rolích se představí Tracey Ullmanová, známý romantický krasavec Hugh Grant a samozřejmě i nezbytný Woody Allen.

(Darebáčci, ČT2, pondělí 21:20)

Reklama

Související témata:

Související články

Woodymu Allenovi věk síly neubírá

Již řadu týdnů láká k televizním obrazovkám cyklus filmů, který svou obsáhlostí připomíná, že nejslavnějšímu newyorskému neurotikovi a filmaři už dávno není...

Výběr článků

Načítám