Hlavní obsah

Urbanová zahájí vánoce v GoJa Music Hall

Právo, rh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světová sopranistka Eva Urbanová zahájí v úterý večer v pražské GoJa Music Hall sérii vánočních koncertů, s nimiž navštíví sedm měst v České republice a na Slovensku. V reprezentativním programu sahajícím od klasických operních děl až po vánoční písně a koledy za doprovodu Moravské filharmonie Olomouc pod taktovkou Františka Preislera budou jejími hosty zpěváci Daniel Hůlka, Tereza Mátlová a Ladislav Elgr.

Článek

"Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce a náš koncert by měl lidi přimět na chvíli se zastavit a naladit si duši hezkou hudbou," říká Eva Urbanová o koncertu, na němž zazpívá kromě vánočních písní i árie z oper R. Wagnera, G. Pucciniho, G. Rossiniho či B. Smetany.

Koncertní turné pořádá agentura GoJa a po Praze umělci navštíví Plzeň, Olomouc, Pardubice, Ostravu, Brno, Zlín a Bratislavu. "Příprava tak velkého turné byla náročná, ale věřím, že posluchači ocení možnost slyšet tak vynikající umělkyni, jako je Eva Urbanová ve vybraném repertoáru," řekl Právu, jež je mediálním partnerem celé akce, producent František Janeček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám