Hlavní obsah

Tomáš Hanák má Vodopád

Právo, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Tomáš Hanák bude mít v televizi Prima od září svou talkshow Vodopád. Půlhodinový pořad se bude vysílat jednou týdně večer, hosty mají být dvě známé, osobnosti, ale ne takové, které se objevují tuctově všude jinde.

Článek

"Jsem žvanivý slimejš, a proto si mě Prima asi vybrala," prohlásil Hanák na úterní tiskové konferenci, kde pořad představil. Jako příklad svých hostů, které by chtěl do pořadu, uvedl zpěváka Richarda Müllera nebo Dana Bártu. "Chceme postupně ve Vodopádu představit i méně známé tváře," dodal scenárista Jan Stehlík.

"Pořad je určen široké cílové skupině, ale věříme, že osloví i mladší diváky. Chceme totiž omladit naši diváckou obec," řekl programový ředitel Primy Miloš Zahradník. V moderování bude Hanákovi pomáhat dýdžejka LaDiDa.

"Muzika pro všechny věkové skupiny? To je ta s pozitivním nábojem," přiblížila hudbu, kterou chce ve Vodopádu pouštět LaDiDa, první žena, která si v Česku stoupla za gramofony a koncertuje po celém světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám