Hlavní obsah

Klára Vytisková se v novém klipu k písni Ice prohání na bruslích

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Klára Vytisková přichází s videoklipem ke své nové skladbě Ice. Prohání se v něm na bruslích po ledové ploše. Písnička předznamenává novou řadovou desku plánovanou na podzim letošního roku. Na Novinkách.cz má premiéru.

Nový klip Kláry VytiskovéVideo: Supraphon

 
Článek

Jak Vytisková přiznává, novinka kromě vizuálního osvěžení do těchto parných dnů naznačuje, jakým směrem a za jakými tématy se vydá v nových písních. To, co zůstává, je pro ni typický moderní popový zvuk a produkce.

Skladbu Vytisková napsala a produkovala s Viliamem Bérešem ve studiu Bang. Je pomyslným můstkem k jejímu druhému sólovému albu. Klip k písni Ice natočila s režisérem Prokopem Motlem.

Foto: Supraphon - Anežka Horová

Natáčení klipu Kláry Vytiskové proníhalo i s bruslemi.

„V klipu jsou tři zásadní obrazy. První domov, rodina, vesnice – to je téma minulé desky a téma, které opouštím s deskou novou. Druhý obraz je naše auto, staré Volvo – prostředek, kterým se přesouvám z vesnice do města. Do míst, kde jsem paradoxně nejčastěji sama se sebou samou, kam jezdím pracovat, nebo se na nějakou chvilku věnovat sama sobě. Tady je třetí obraz, bruslení – symbol, mojí vášně, chvíle, kdy jsem sama se sebou samou, s čistou hlavou, koncentrovaná… Vlastně je to už od dětství moje forma meditace. Hned jak zamrzne rybník, jdu bruslit,“ vysvětluje Vytisková.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám