Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Kina stále ovládá akční partička Avengers

Novinky, kat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouho očekávaná „marvelovka” Avengers: Endgame i druhý víkend po velkolepém uvedení válcuje česká kina. Tento víkend přilákala partička komiksových superhrdinů více než 152 tisíc diváků a českou konkurenci nechala daleko za sebou.

Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures

Chris Hemsworth v roli Thora.

Článek

Jak už název napovídá, Avengers: Endgame je pomyslnou tečkou za 21 příběhy komiksových superhrdinů z dílny studia Marvel. Navazuje na loňský počin s podtitulem Infinity War, v němž zloduch Thanos vyhladí polovinu vesmíru včetně několika členů „nepřemožitelných” Avengers. Podaří se přeživším superhrdinům jeho řádění zastavit a vrátit úder?

Daleko za Avengers stále klušou Zlata Adamovská, Tereza Kostková, Veronika Khek Kubařová a Jenovéfa Boková v úspěšné české komedii Ženy v Běhu. Hlavní hrdinky se v ní coby rodinná štafeta připravují na maraton, který chtějí zaběhnout ve snaze uctít památku zesnulého otce.

V těsném závěsu se drží Iva Janžurová coby Teroristka. Jak to vypadá, když se učitelka v důchodu rozhodne vzít spravedlnost do svých rukou? Je to mnohem složitější, než si představovala...

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Avengers: Endgame152 002
2.3.Ženy v běhu9 547
3.2.Teroristka9 505
4.-UglyDolls9 059
5.4.Jak vycvičit draka 37 668
6.6.Mia a bílý lev6 817
7.-Láska na druhý pohled5 477
8.7.Mrňouskové: Daleko od domova4 827
9.8.After: Polibek4 644
10.5.Hledá se Yetti4 632
zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám