Hlavní obsah

Stará a bezvýznamná Madonna. BBC Radio 1 ji odmítá hrát

Nejposlouchanější britská rozhlasová stanice BBC Radio 1 se stala terčem kritiky Madonniných fanoušků, protože do svého playlistu nezařadila nejnovější singl této zpěvačky. Fandové americké popové hvězdy stanici obviňují ze snobství. Ta se ale hájí tím, že píseň Medellín nesplňuje její vysílací kritéria. Už dříve člověk z okruhu BBC označil Madonnu za starou a bezvýznamnou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Nový videoklip Madonny MedellínVideo: POLYDOR, Reuters

 
Článek

Běžte do háje, vy zatracení elitáři, Madonna pořád dělá dobrou hudbu, napsal na Twitteru jeden z Madonniných „obhájců”, přičemž použil mnohem jadrnější výrazy. Další pisatelé BBC Radio 1 vyzývali, aby nový singl do éteru vpustila.

Britský bulvární deník The Sun s odvoláním na neupřesněný zdroj naznačil, že za rozhodnutím stanice může být Madonnin věk. Zpěvačka loni oslavila šedesátku. BBC Radio 1 se zaměřuje na mladé posluchače, naproti tomu „dvojka”, která píseň hraje, se zaměřuje na starší publikum.

Není to poprvé, co stanice BBC Radio 1 odmítla Madonnu vysílat. Stalo se tak už v roce 2015, kdy stanice nezařadila singl Living for Love. Bulvární list Daily Mail tehdy citoval zdroj obeznámený s děním na stanici, který Madonnu nazval „starou” a „bezvýznamnou”.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám