Hlavní obsah

Peter Aristone zpívá o dítěti v nás a zve na turné

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peter Aristone, slovenský zpěvák a skladatel, natáčí nové album. Jeho vydání je naplánováno na podzim letošního roku. Aktuálně z něho představuje první singl a videoklip Missing The Moments. Skladba pojednává o vnitřním dítěti v nás a klade otázku, jestli v životě zbytečně nepřicházíme o ty nejhezčí momenty.

Foto: Nikol Klapková

Peter Aristone chystá nové album.

Článek

„Když jsem ji skládal, myslel jsem na svět malých dětí. Jsou spontánní a neochočené pravidly dospělého světa, umí se radovat z maličkostí a ze života obecně. My dospělí zatím neustále řešíme, co si o nás pomyslí ti druzí, korigujeme své chování, honíme se za kariérou a vlastně hrajeme jakési divadlo. Nepřicházíme ale tímto přístupem o ty nejhezčí momenty v životě?” vysvětlil Peter Aristone.

Nový klip Petera AristonaVideo: BrainZone

Ve videoklipu k písničce Missing The Moments je pomyslná zeď mezi dětským a dospělým světem znázorněna sklem.

„V jednu chvíli se na druhé straně skla objeví dítě a já se ho ptám, kdo vlastně jsem? Ve svém životě jsem hrál tolik rolí, jak se můžu nyní vrátit zpátky k sobě?” doplňuje Peter Aristone.

Foto: Nikol Klapková

Peter Aristone.

Pro své fanoušky přichystal pět koncertů v českých městech. „Tentokrát jsme připravili o něco energičtější set, než na jaký byli fanoušci zvyklí. Vytáhneme i starší skladby z alba 19 Days In Tetbury, které už jsme dlouho nehráli. Po natáčení nového počinu mám v sobě hodně pozitivní energie a moc rád bych ji předal lidem na mých koncertech,” těší se.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Turné Petera Aristona

12. 4. České Budějovice, Highway 61

17. 4. Praha, Klub Varšava

18. 4. Brno, Eleven Club

25. 4. Čelákovice, U Bohuslavů

11. 5. Pacov, Legenda

Reklama

Výběr článků

Načítám