Hlavní obsah

Frontman Prodigy se doma oběsil, uvedl koroner

Frontman britské kapely Prodigy Keith Flint, který zemřel minulý týden, se oběsil ve svém domě. Příčinu úmrtí potvrdila zpráva koronera, o které informoval deník The Telegraph.

Zemřel zpěvák skupiny Prodigy

 
Článek

„Příčinou smrti bylo oběšení,“ uvedla zástupkyně úřadu koronera Lynsey Chaffeová. „Policie byla na místě, veškeré protokoly byly dodrženy a jeho smrt nebyla označena jako podezřelá,“ dodala.

Devětačtyřicetiletého zpěváka našli 4. března mrtvého v jeho domě v obci North End v Essexu.

Chaffeová upřesnila, že se zatím čeká na závěry toxikologického vyšetření.

O tom, že Flint spáchal sebevraždu, informoval už dříve jeho kolega z kapely Liam Howlett. Na Instagram napsal, že Flint „si vzal život“.

Foto: MONIKA FLUECKIGER, ČTK/AP

Frontman skupiny Prodigy Keith Flint

Prodigy se stali legendou v 90. letech, kdy prosluli svými největšími hity Out of Space, Voodoo People, No Good (Start the Dance), Smack My Bitch Up, Breathe či Firestarter.

Před deseti lety Flint tvrdil, že už nepije a nebere drogy. V současnosti stále koncertoval a plánoval turné po USA a Evropě s posledním albem Prodigy No Tourists z loňského roku.

Reklama

Související témata:

Související články

The Prodigy zopakovali osvědčené formulky

Od tak významné kapely devadesátých a počátku nultých let, jakou britští The Prodigy jsou, bylo namístě očekávat, že nové album The Day Is My Enemy, na něž...

Rock for People v mírně komorním stylu

Čtyřiadvacátý ročník hudebního festivalu Rock for People, který probíhá od 3. do 6. července ve Festival parku v Hradci Králové, nabídl více než stovku kapel...

Výběr článků

Načítám