Hlavní obsah

Alternativní Beyoncé. Sestra slavné zpěvačky vydává album

Novinky, Stanislav Dvořák

Zpěvačka Solange, sestra pop-soulové divy Beyoncé, vydává už čtvrté studiové album When I Get Home. Vešlo se na něj devatenáct skladeb a pomáhali jí třeba Metro Boomin, Pharrell, Earl Sweatshirt, Tyler, hhe Creator a Playboi Carti.

Foto: blackplanet.com

Zpěvačka Solange

Článek

Solange pochází z hudební rodiny, a tak nepřekvapí, že se už v šestnácti pokusila o desku. Tehdy ovšem nešlo o jednoznačný úspěch a Solange se později od debutu téměř distancovala, protože o něm rozhodovali producenti víc než nezkušená zpěvačka, která tehdy byla spíše dítě.

V roce 2016 přichází s dospělejším albem A Seat at the Table, které kritika už ocenila, a dařilo se mu i komerčně. Dokonce bylo první v hitparádě Billboard 200. Přineslo hity Cranes in the Sky a Don’t Touch My Hair.

Solange sice vypadá podobně jako Beyoncé, ale nekopíruje ji, nesnaží se dělat mainstream okořeněný soulem, ale spíš jemnou elektroniku a soul-jazzové náladovky. V každém případě jde o mnohem alternativnější věci.

Současně s novou deskou spustila tak trochu záhadné stránky BlackPlanet.com, které nenabízejí obvyklé rubriky a klipy jako u jiných zpěváků, ale tajemné výroky a fotografie.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám