Hlavní obsah

Polanského ženu zavraždí Mansonova parta ve filmu dvakrát

Novinky, Stanislav Dvořák

Připravovaný americký snímek The Haunting Of Sharon Tate se zabývá podobnými událostmi a dobou jako další film Once Upon a Time in Hollywood režiséra Quentina Tarantina. V obou bude zmiňována vražda manželky režiséra Romana Polanského.

Foto: Profimedia.cz

Hilary Duffová jako manželka Romana Polanského (The Haunting of Sharon Tate).

Článek

Hilary Duffová má hrát v prvním filmu manželku Romana Polanského Sharon. Žena byla zavražděna v šedesátých letech šílenou Mansonovou sektou. Děj se má odehrávat ve dnech těsně předtím a byl inspirován slovy zesnulé herečky, která mluvila o snech, kde ji pronásledují duchové. Prý předvídala, že bude zavražděna satanistickou sektou.

Server Nylon se předem obává, že nepůjde o tragédii ze skutečného života, ale spíše o docela trapný otřepaný horor. Sestra oběti už prohlásila, že ten projekt nemá úroveň.

Foto: Profimedia.cz

Z filmu The Haunting of Sharon Tate

Tarantino mezitím připravuje snímek Once Upon a Time in Hollywood. Loni uvedl, že v tomto filmu se stanou „Leonardo DiCaprio a Brad Pitt nejvíc vzrušujícím hvězdným duem od dob Newmana a Redforda“. DiCaprio dodal, že podle něj jde o „nejúžasnější scénář, jaký kdy Tarantino napsal”.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek, Právo

Roman Polanski se prochází Barrandovskými kulisami z filmu Oliver Twist.

„Odehrává se to v době, kdy je na vrcholu alternativní kultura… V době revoluce hippies, v době, kdy vrcholí nový Hollywood,” líčil Tarantino, který dodal, že bude stylově nejblíž jeho majstrštyku Pulp Fiction z devadesátých let, který režisér už nikdy nepřekonal.

Jednou z postav snímku je i Roman Polanski, jehož manželku zavraždí. Polanski byl později obviněn podle amerického práva ze znásilnění nezletilé. Kvůli tomu již desítky let nemůže jet do Ameriky.

Reklama

Výběr článků

Načítám