Hlavní obsah

Zpěvačka Britney Spearsová ohlásila pauzu

Právo, Jaroslav Špulák

Podle amerického magazínu People oznámila americká zpěvačka Britney Spearsová pracovní pauzu na dobu neurčitou. Rozhodla se tak kvůli tomu, aby mohla podpořit svou rodinu v době, kdy se její otec zotavuje po život ohrožujícím poranění tlustého střeva.

Foto: ČTK/AP

Britney Spearsová se teď bude věnovat svému otci.

Článek

Své rozhodnutí oznámila na sociálních sítích i svých stránkách s tím, že odkládá i plánovanou sérii rezidenčních koncertů v Las Vegas nazvanou Britney: Domination. Ta měla začít v únoru.

Britney Spearsová uvedla, že dát si pauzu bylo pro ni náročné rozhodnutí, a doufá, že ji její fanoušci pochopí. „Své soustředění a energii věnuji péči o rodinu. Máme velmi speciální vztah a v tomto čase chci být se svou rodinou tak, jak tu ona byla vždy se mnou,“ vyjádřila se zpěvačka. Poděkovala současně svým příznivcům za pochopení a podporu.

Zpěvaččin otec Jamie Spears byl hospitalizován před dvěma měsíci v nemocnici v Las Vegas. Během vyšetření mu zjistili, že se mu svévolně natrhlo tlusté střevo, a okamžitě ho operovali. Podle stanoviska strávil v nemocnici dalších 28 dní.

Momentálně se již zotavuje doma a předpokládá se, že se zcela uzdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám