Hlavní obsah

Českým fanouškům se živě představí Ariana Grande

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Ariana Grande představí svou albovou novinku Sweetener i českým fanouškům. V pražské O2 areně má vystoupit 8. září 2019.

Foto: Phil Mccarten, Reuters

Americká zpěvačka Ariana Grande

Článek

Zpěvačka začínala před deseti lety na prknech Broadwaye, dnes už má ale sólovou kariéru se vším všudy. Produkuje současné pop-R, které nevybočuje z mainstreamu.

Po singlech Put Your Hearts Up či The Way se Ariana definitivně proslavila v roce 2014 hitem Problem s hostující Iggy Azaleou. Následně se jejího alba My Everything prodalo více než milion kusů.

Na tvůrčí cestě se střetla s The Weekndem nebo i Andreou Bocellim a dalšími. Celkově vydala čtyři řadová alba, několik épéček a čtyři desítky singlů. V současné době pracuje na studiové desce pojmenované Thank U, Next, kterou ohlásil singl Imagine.

Do Prahy zpěvačka dorazí v rámci výpravného světového turné, kterým podporuje nedávné vydání desky Sweetener. Její Sweetener World Tour odstartuje v březnu příštího roku v Americe, do Evropy dorazí následně v srpnu.

Vstupenky budou v síti Ticketportal od 19. prosince v 10:00. Ceny vstupenek 1590–2490 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám