Hlavní obsah

Filmové premiéry: Aquaman, Spider Man: Paralelní světy a Vánoce a spol.

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen napůl člověk je titulní hrdina filmu Aquaman. O tom, co se stane, když těsně před Štědrým dnem přijde Santa naráz o skřítky připravující dárky, je francouzská komedie Vánoce a spol. Pavoučí hrdina v dosud nepoznaném vizuálním stylu, to je Spider - Man: Paralelní světy.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Aquaman

AquamanVideo: Vertical Ent.

Filmový příběh o populárním superhrdinovi ze stáje DC Comics odhaluje původ Arthura Curryho, napůl člověka, napůl obyvatele bájné Atlantidy, kterého jeho životní cesta přiměje čelit pravdě nejen o tom, kým ve skutečnosti je, ale zároveň prověří, zdali je hoden stát se tím, pro co byl zrozen - králem.

Aquaman, USA 2018, fantasy dobrodružný, 143 min., režie: James Wan, hrají: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidmanová a další.

Spider Man: Paralelní světy

Spider-Man: Paralelní světy Video: Falcon

Phil Lord a Chris Miller, tvůrci hitů Lego příběh a 21 Jump Street představují divákům dosud nepoznaný svět Spider-Mana v přelomovém a unikátním vizuálním stylu. Spider-Man: Paralelní světy uvede na plátno animovaného dospívajícího chlapce z Brooklynu Milese Moralese a nekonečné možnosti Paralelních světů, kde je víc než jen jeden maskovaný hrdina.

Spider Man: Paralelní světy, USA 2018, animovaný dobrodružný, 117 min., režie: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman, v českém znění: Ondřej Havel, David Novotný, Lukáš Hlavica, Berenika Kohoutová, Josef Pejchal a další.

Vánoce a spol.

Vánoce a spol. Video: CinemArt

Štědrý den je za rohem, když 92 000 skřítků v Santově dílně na dárky zničehonic onemocní! Kdo pro děti z celého světa připraví dárky pod stromeček? Santa nemá na vybranou. Se svými soby a sáněmi se musí neplánovaně vypravit na Zemi, aby sehnal účinný lék, kterým své pomocníčky vyléčí.

Vánoce a spol. Francie 2018, pohádková komedie, 99 min., režie: Alain Chabat, hrají: Alain Chabat, Audrey Tautou, Golshifteh Farahani, Pio Marmaï, Bruno Sanches a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám