Hlavní obsah

Skladatelé hudby k seriálu Stranger Things míří na Film Music Prague

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Michael Stein a Kyle Dixon, členové skupiny S U R V I V E, poprvé vystoupí v Praze s hudbou z populárního seriálu stanice Netflix - Stranger Things. Budou hosty festivalu Film Music Prague, který proběhne od 1. do 4. února 2019.

Foto: archív festivalu

Snímek z loňského festivalu Film Music Prague.

Článek

„Skladatelé chystají pro pražský koncert také netradiční design scény, který připomene atmosféru první a druhé sezóny seriálu,“ dodal Nikola Bojčev, umělecký ředitel festivalu Film Music Prague.

Hudba ze seriálu Stranger Things se záhy stala celosvětovým popkulturním fenoménem. Třetí série startuje na stanici Netflix v létě roku 2019.

„Jsme nadšení, že se podařilo dojednat koncert takového formátu. Kyle a Michael vytvořili úchvatnou poctu hudbě osmdesátých let. Vidět je na pódiu za synťáky bude nezapomenutelný zážitek,“ řekl Bojčev k nově ohlášeným hostům.

Koncert s názvem Kyle Dixon & Michael Stein perform Stranger Things proběhne v sobotu 2. února 2019 ve Foru Karlín v Praze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám