Hlavní obsah

Doktor Martin míří do kin

Novinky, Stanislav Dvořák

Seriál Doktor Martin s Miroslavem Donutilem získal celovečerní podobu a zamíří do českých kin 6. prosince. Režie se ujal Petr Zahrádka.

Foto: Bontonfilm

Doktor Martin

Článek

Doktor Martin má tentokrát řešit detektivní záhadu a současně se potýkat i s hlídáním malého dítěte. Záhada ho zavede až do doby první republiky. O dávném tajemství beskydských lesů dnes už ví jen málokdo a na povrch se dostane teprve nálezem podivuhodně malé kostry, který vnese do městečka v horách rozruch.

Foto: Bontonfilm

Doktor Martin

Foto: Bontonfilm

Elizaveta Maximová

Foto: Bontonfilm

Jiří Bartoška ve filmu Doktor Martin

Foto: Bontonfilm

Miroslav Donutil

V novém příběhu si zahrají i Jiří Bartoška, Marek Taclík nebo Elizaveta Maximová a Jitka Čvančarová. Strážmistr Topinka bude mít tentokrát milostné problémy, prozradili tvůrci.

„Když končila druhá řada seriálu, tušil jsem, že si Doktor Martin vyslouží celovečerní film. Půjde v něm o tajuplný a překvapivě nelékařský příběh, specifická povaha Martina ale zůstává. Je stále stejně odměřený a nekontaktní, přestože díky ženě a dítěti už dokáže být i lehce submisivní. A to dokonce i vůči ostatním lidem,“ tvrdí Miroslav Donutil.

Scenárista Tomáš Končinský svému příběhu přezdívá „beskydský Indiana Jones“. Petr Zahrádka točil film v létě a na podzim 2018.

Reklama

Výběr článků

Načítám