Hlavní obsah

Ve StarDance končí pár Daniela Šinkorová a Michal Padevět

Aktualizováno

V televizní taneční soutěži StarDance v sobotu skončil pár Daniela Šinkorová a Michal Padevět. Díl, který se odehrál v předvečer výročí vzniku Československa, byl věnovaný první republice, páry tančily tango a jive.

Daniela Šinkorová a Michal Padevět ve StarDanceVideo: Česká televize

 
Článek

V taneční show, kterou vysílá Česká televize, soutěžilo tentokrát už jen devět párů. Minulý týden, kdy se v této řadě poprvé vyřazovalo, vypadla zpěvačka Monika Bagárová se svým tanečníkem Robinem Ondráčkem, kteří dostali od diváků nejméně hlasů. [celá zpráva]

Přímým přenosem jako už tradičně provázeli moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben, v porotě zasedli Zdeněk Chlopčík,Tatiana Drexler, Radek Balaš a Václav Kuneš. K tanci hrál Moondance Orchestra Martina Kumžáka a Epoque Quartet.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Třetím kolem pokračovala 27. října 2018 taneční soutěž České televize Star Dance.

První pár Veronika Arichteva a Michal Necpál tančil jive a porota to ocenila. „Tahle poloha vám strašně sluší,“ uvedl k výkonu Veroniky Václav Kuneš. Kladná byla i hodnocení ostatních porotců, i když nebyla úplně bez výhrad. „Tu chybu uprostřed jsem bohužel viděla,“ poznamenala Tatiana Drexler.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Na snímku Veronika Arichteva a Michal Necpál.

Pár David Svoboda a Veronika Lálová tančil tango. Hodnocení nebylo špatné, ale Zdeněk Chlopčík čekal víc energie.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Na snímku David Svoboda a Veronika Lálová.

Následovali s jivem Daniela Písařovicová a Michal Mládek. „Konečně se ta bedra hýbou,“ ocenila posun ve výkonu moderátorky České televize Tatiana Drexler. Nakonec to však stačilo jen na zisk 26 bodů, což bylo nejméně ze všech párů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Na snímku Daniela Písařovicová a Michal Mládek.

Dalibor Gondík a Alice Stodůlková tančili tango. „Krásně charakterově zatančeno,“ ocenil Gondíka Zdeněk Chlopčík, i když měl výhrady k jeho pažím.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Dalibor Gondík a Alice Stodůlková.

Richard Genzer a Jana Zelenková se pustil do jivu a mělo to ohlas. „Richarde, mě strašně bavíte,“ poznamenal Václav Kuneš. Nejvyšší hodnocení ale při bodování vytáhli jiní porotci - s desítkou přišli Radek Balaš a Zdeněk Chlopčík. Tento pár byl s 38 body jedním z nejlépe hodnocených párů ze strany poroty.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Richard Genzer a Jana Zelenková.

Daniela Šinkorová a Michal Padevět vystřihli tango. „Mám vyšší nároky, protože talent je obrovskej, ale jinak to byl úctyhodný výkon,“ hodnotil Václav Kuneš.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Daniela Šinkorová a Michal Padevět.

Líbil se i pár Jiří Dvořák & Lenka Nora Návorková s jivem. A přišly desítky od porotců. I tento pár získal 38 bodů, spolu s párem Genzer-Zelenková nejvíc.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková.

Adam Mišík a Kateřina Krakowková tančili tango. Tohle bylo to nejlepší, co jsem od vás viděl,“ hodnotil Václav Kuneš, našel však drobné nedostatky, stejně jako Tatiana Drexler, která Mišíkovi vytkla, že od partnerky odkoukává. „Když odstraníte tyto momenty, bude to fakt výborné,“ poradila.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Adam Mišík a Kateřina Krakowková.

Pavla Tomicová a Marek Dědík vystřihli jive. „Takhle se tančí srdcem,“ ocenil výkon Tomicové Radek Balaš. A podobně nadšení byli i další porotci. „Nevím, kolik tam bylo kroků jivu, ale vůbec mě to nezajímá,“ řekl Václav Kuneš.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Pavla Tomicová a Marek Dědík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám