Hlavní obsah

Zpěvačka Nelly pokřtí své první minialbum na lodi

Právo, jaš, kul

Nelly je na tuzemské hudební scéně nové jméno. Po více než roce příprav vydala mladá zpěvačka EP nazvané V okamžiku. Spolupracovala na něm se zpěvákem a producentem Marcellem, studiem Creative Music House nebo zpěváky a hudebníky Matějem Burdou a Johnym Machettem. Je na něm pět skladeb a Nelly se ho chystá pokřtít.

Foto: Supraphon

Nelly se svou kapelou.

Článek

Všechny nové i starší písně zazní v aktuálních aranžích na křtu 14. září od 20 hodin na lodi Cargo Gallery kotvící na Smíchovské náplavce v Praze. Kmotrem alba bude Sebastian, support kapela Pilot.

Na křest spojený s koncertem chystá Nelly speciální scénu odkazující k vizuálu minialba V okamžiku, jehož autorkou je designérka Linda Vránová.

„Mám obrovskou radost, že se nám povedlo vytvořit něco, na co jsem opravdu pyšná - originální písničky s moderním zvukem. Byla to dlouhá cesta, více než roční práce, díky které jsem poznala skvělé lidi, se kterými si rozumím a stali se z nás přátelé. Název alba V okamžiku vychází z prvního singlu na desce, Život je v okamžiku. Každý okamžik svého života žijme opravdově a intenzívně. Bílý obal desky jsem vybrala proto, že bílá barva je symbolem čistoty a nejvyšší dokonalosti. Působí rozjasňujícím dojmem, dává ale i prostor k přemýšlení a napsání osobního věnování,“ říká Nelly.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám