Hlavní obsah

Jason Derulo a Marcus & Martinus spolu v říjnu vystoupí v Praze

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražské Tipsport Aréně se na podzim uskuteční zajímavý dvojkoncert. V jeden večer, 25. října, tam na jednom pódiu vystoupí americký popový zpěvák Jason Derulo a norská dvojice Marcus & Martinus. Dva velké pojmy současné popové scény slibují úchvatnou podívanou.

Foto: ČTK/AP

Jason Derulo míří se svou show do Prahy.

Článek

Osmadvacetiletý Jason Derulo prodal již 80 miliónů singlů, má více než tři miliardy zhlédnutí videí na YouTube a dvě miliardy přehrání skladeb na Spotify. Jeho písničky v rádiích a televizích celého světa dosahují v poslechovosti více než 21 miliard posluchačů. Na svém kontě má čtyři studiová alba.

Třináct jeho skladeb se umístilo v Top 10 americké hitparády Billboard a pět z nich dosáhlo na první příčku. Ve Spojeném království obsadily hned čtyři jeho singly první místo hitparády a dalších osm se umístilo v Top 10.

Norské bratrské duo Marcus & Martinus není s dobýváním popové scény pozadu. V jejich šestnácti letech zná tato jednovaječná dvojčata skoro celý svět a jejich popularita stále stoupá. Mají za sebou jedno vyprodané turné v Evropě a v diskografii tři studiová alba.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám