Hlavní obsah

Nová alba: Halestorm, The Screaming Jets i Scars on Broadway

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přelom prázdnin nabízí tři zajímavé albové počiny. Jsou z ranku tvrdé hudby, nicméně jejich autoři mají dobré renomé. Halestorm, The Screaming Jets a Scars on Broadway v čele s Daronem Malakianem.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Halestorm: Vicious

Foto: Atlantic

Nová alba

Halestorm se nedávno představili v České republice na festivalu Aerodrome. Nyní vydali své čtvrté album, na němž prohlubují to, čím se proslavili. Parta kolem zpěvačky a kytaristky Lzzy Haleové dál hrne nekompromisní melodický hard rock a dotýká se v něm i metalových inspirací.

The Screaming Jets: Gotcha Covered

Foto: Dinner for Wolves

Nová alba

Australská kapela The Screaming Jets se proslavila již v první polovině devadesátých let. Na svém devátém studiovém albu zvěčnila své verze patnácti slavných australských písniček. Zmocnila se například skladeb od AC/DC, INXS, The Easybeats a dalších.

Daron Malakian And Scars on Broadway: Dictator

Foto: Scared for Life

Nová alba

Daron Malakian je členem slavných amerických System of A Down. Formace Scars on Broadway, v jejímž čele stojí, vznikla v době, kdy se členové jeho domovské kapely rozkmotřili. Stylově je jí blízká, názorově také.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám