Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Transylvánie a Mamma Mia! zápasí o prvenství

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Animovaný Hotel Transylvánie 3 posbíral přes víkend 29 794 diváků a muzikál Mamma Mia! Here We Go Again 29 460, přičemž tržby měl o trochu lepší. Ani jeden z filmů tak úplně jednoznačně nezvítězil.

Foto: Falcon

Hotel Transylvánie 3

Článek

Americký animovaný film Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená je o rodině strašidel na dovolené. Užívají si volejbal, exotické exkurze i opalování, když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, dovolená snů končí.

Muzikál Mamma Mia! Here We Go Again nebyl přijat v tisku nijak nadšeně. Po deseti letech se vrací ke stejnému nápadu, který už použil první díl, a snaží se z toho ještě něco vydolovat.

Foto: Cinemart

Chata na prodej

Třetí je česká komedie Chata na prodej, která se rozpočtově ani zdaleka neblíží prvním dvěma filmům, počet diváků ale není radikálně odlišný - 19 045. Tomáš Pavlíček do hořké komedie obsadil Ivanu Chýlkovou, Davida Vávru, Terezu Voříškovou, Judit Bárdos, Janu Synkovou nebo Jana Kačera.

Zdá se, že v jejich rodině nikdo není šťastný. Zlomyslná babička umí jen kritizovat, ubližovat a vyčítat. Roztáčí kola nesmyslných hádek, hází po lidech věci atd. Otec spíše tiše trpí, matka se zapojuje do hádek a melancholický syn pořád neví, jestli ho jeho slovenská přítelkyně opustila, protože se neustále vrací. Depresi propadá i dcera, která si sice v cizině našla hodného, starostlivého přítele, ale nemiluje ho.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.2.Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená29 794
2.1.Mamma Mia! Here We Go Again29 460
3.-Chata na prodej19 045
4.4.Ant-Man a Wasp9 637
5.3.Úsměvy smutných mužů9 572
6.6.Jurský svět: Zánik říše6 743
7.-Plán útěku 26 061
8.5.Děsivé dědictví5 635
9.-Úžasňákovi 24 556
10.8.Jsem božská2 456
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám