Hlavní obsah

Hulič doma. Hvězda filmu Deadpool chystá parodii na film Sám doma

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známá komedie Home Alone (Sám doma) inspirovala herce a scenáristu Ryana Reynoldse k filmu Stoned Alone. Ten bude parodovat příběh o malém chlapci a lupičích. Místo dětského hrdiny použije flákače kolem dvaceti, který holduje marihuaně.

Foto: Reuters

Ryan Reynolds

Článek

Společnost Twentieth Century Fox se Reynoldsova projektu ujala. Herec bude komedii spoluprodukovat a pravděpodobně by měl ve filmu i hrát, hlavní role pro něj ale v jeho 41 letech není úplně vhodná. Režie se ujme zatím nepříliš známý Augustine Frizzell.

Scénář Kevina Burrowse a Matta Midera je o mladém neúspěšném flákači, kterému uletí letadlo a nenapadne ho nic lepšího, než se sám doma zkouřit. V té chvíli do domu vtrhnou lupiči.

Ryan Reynolds prokázal, že umí lidi rozesmát ve filmech Deadpool a Deapool 2, hrál také v komedii Méďa a hlas propůjčil animované komedie Croodsovi. Aktuálně se připravuje animovaný Detektiv Pikachu, kde by měl namluvit hlavní roli.

Foto: Profimedia.cz

Macaulay Culkin

Původní komedie Sám doma byla v devadesátých letech obrovský hit a dětský herec Macaulay Culkin se stal přes noc jedním z nejznámějších lidí na světě. Následně jeho rozhádaní rodiče rozpoutali nechutný soudní spor o opatrovnictví, kde šlo hlavně o milióny, které chlapec vydělal. Svůj první slavný film Culkin nikdy nepřekonal a dnes je už spíše na odpočinku.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám