Hlavní obsah

Skupina Pestalozzi má videoklip Soukromý lázně s Gránským s Krejčíkovou

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeňská poprocková kapela Pestalozzi natočila videoklip k singlu Soukromý lázně. Hlavní roli si v něm zahráli herečtí kolegové David Gránský a Aneta Krejčíková. Je to první singl z připravovaného alba kapely, které vyjde letos na podzim. Na Novinkách.cz má premiéru.

Nový klip kapely PestalozziVideo: BrainZone

 
Článek

„Klip vznikal dlouho, s kapelou jsme debatovali nad scénářem a chtěli, aby to byla skutečná pecka. Vystřídali jsme mnoho nápadů, ale nakonec vyhrál scénář o lásce,“ popisuje režisér Tomáš Krejčí.

„Nejtěžší bylo, že si kapela přála, aby hlavní hrdina David Gránský cestoval po celé zeměkouli včetně Japonska, Ruska nebo Austrálie. Byla fuška to vymyslet, ale nakonec se nám to podařilo,“ dodává Krejčí s úsměvem.

Autorem hudby je kytarista a zpěvák Luboš Grossmann. „Všechno vznikalo ve velké pohodě a dobré náladě. Tým Tomáše Krejčího je skvělá parta a natáčení náš všechny bavilo. Rád bych také znovu poděkoval Davidovi Gránskému za jeho tvůrčí linii a skvělé záběry. Druhá hlavní role Anety Krejčíkové je rovněž fantastická,“ uvedl Grossmann. Autorem textu k písni je zpěvák Petr Gardner.

Kapela Pestalozzi debutovala v roce 1992 hitem Zařiď to. V roce 1994 vydali album Nebudu už na tebe nikdy zlej obsahující mimo stejnojmenné skladby také hit Magdalénka. V roce 2007 vydala ve vlastní režii album Český idiot part 1.

Zatím poslední deska Nekonečná jízda vyšla v roce 2014. Aktuálně kapela pracuje na novém albu, které plánuje vydat na podzim. Druhý singl z připravované desky představí v září. Fanoušci se dokonce mohou těšit na vánoční píseň.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám