Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Escobar ovládá česká kina

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejnavštěvovanějším filmem víkendu je mafiánský Escobar, portrét bývalého kolumbijského drogového bosse, miliardáře, vraha a psychopata. Vzhledem k počasí, které panuje, není ovšem návštěvnost žádného z filmů oslňující.

Foto: Bontonfilm

Javier Bardem hraje narkobarona Escobara naprosto přesvědčivě.

Článek

Ve filmu Escobar zaujme hlavně Javier Bardem v hlavní roli. Stvořil výrazné, bizarní otylé monstrum. Kvůli roli musel herec ztloustnout. Bardem vyzařuje velikášství, neomalenost i nezvladatelný vztek, ale také strach. Méně zajímavá je postava jeho milenky a televizní hvězdičky Virginie Vallejové (Penelope Cruzová). Dostala hodně prostoru, i když je v podstatě nudná. Snímku Escobar pomáhají  věrohodné akční scény a podivný humor.

Druhé místo obsadil upovídaný komiksový hrdina a komedie Deadpool 2. Po ztrátě milované bytosti by chtěl Deadpool nejraději umřít, ale čeká ho moc práce. Třeba vzteklé tlusté dítě, které má superschopnost související s ohněm, chce zabít pár chlapíků z ústavu, kde ho možná zneužívali.

Třetí jsou Příšerky z vesmíru, dětský animák o ufonech, kteří naladí vysílání teleshoppingu a okamžitě se zamilují do speciální, bezkonkurenčně nejlepší masážní matrace. Ta je zavede na naši planetu.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Escobar18 509
2.1.Deadpool 210 298
3.-Příšerky z vesmíru8 749
4.-Máš ji!8 051
5.3.Pat a Mat znovu v akci6 727
6.24.Já, Simon6 624
7.2.Solo: Star Wars Story6 438
8.4.Debbie a její parťačky6 310
9.5.Backstage6 185
10.7.Avengers: Infinity War4 018
Zdroj: Unie filmových distributorů
Související témata:

Výběr článků

Načítám