Hlavní obsah

Nová alba: Christina Aguilera, Mike Shinoda nebo The Carters

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V těchto dnech se na trh dostala deska americké zpěvačky Christiny Aquilery, na které ukazuje, že je stylově velmi ohebná. Mike Shinoda, člen kapely Linkin Park, vydal kolekci, na které vzpomíná na svého přítele Chestera Benningtona, jenž loni spáchal sebevraždu. Pod názvem The Carters se zase skrývají Beyoncé a Jay Z.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Christina Aguilera: Liberation

Foto: RCA

Nová alba

Americká zpěvačka a skladatelka Christina Aguilera vydává své osmé studiové album Liberation. Jeho základem je její bravurní zpěv, stylově se pohybuje od popu přes rock až po alternativní muziku.

Mike Shinoda: Post Traumatic

Foto: Warner Music

Nová alba

Album člena skupiny Linkin Park Mika Shinody je osobní výpovědí člověka, který se pokouší ulevit svému trápení. Smutný odchod přítele a kolegy z kapely, Chestera Benningtona, Shinodu hluboce zasáhl, tvůrčí vzepětí mu posloužilo jako terapie.

The Carters: Everything Be Love

Foto: Parkwood

Nová alba

Americká zpěvačka Beyoncé a její manžel, raper Jay Z, vydali bez ohlášení společné album Everything Is Love. Nahrávku s devíti skladbami uvedli na trh pod jménem The Carters. Spojují na něm svět popu a rapu.

Sendwitch: Počátky

Foto: Championship

Nová alba

Poděbradská rocková kapela Sendwitch vydala debutové album, které představila minulý pátek na festivalu Votvírák v Milovicích. Producentem melodicky výrazné nahrávky je Thom z kapely Imodium.

5 Seconds Of Summer: Youngblood

Foto: Capitol

Nová alba

Třetí album australské skupiny 5 Seconds Of Summer je složeno ze třinácti skladeb. Kapela má ve svém zvuku rockový základ, zjemňuje ho ale popovým zvukem, možná trochu přeprodukovaným.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám