Hlavní obsah

Pravá blondýnka ještě jednou. Reese se chce vrátit k ikonické roli

Novinky, Stanislav Dvořák

Pravá blondýnka Elle ze slavné stejnojmenné komedie by se měla vrátit ještě jednou, ve třetím díle komediální série. Hlavní roli nemůže hrát nikdo jiný než Reese Witherspoonová.

Foto: MGM

Pravá blondýnka se vrací.

Článek

Americká herečka chce film i spoluprodukovat s partnery Markem Plattem a Adamem Siegelem. Zatím se teprve připravuje scénář, ale diváci se pravděpodobně třetího dílu dříve nebo později dočkají.

V roce 2001 natočili první Pravou blondýnku, která se setkala s velkým úspěchem. Zdánlivě úplně hloupoučká blondýna v růžovém, která se zpočátku bavila hlavně o nehtech a oblečení, rozesmávala na celém světě svou urputností v boji o vysokoškolský titul z Harvardu, kterým se chtěla hlavně pomstít bývalému příteli, jenž ji opustil. Ani na právech neopouští svou blondýnkovskou podstatu a působí jako exot. Intelektuálové ji neustále urážejí a odstrkují, ale svou trnitou cestu za diplomem nevzdává.

Film, ve kterém hráli také Luke Wilson, Matthew Davis či Victor Garber a nezbytná čivava v košíku, se dočkal druhého dílu v roce 2003. Zápletka třetího dílu zatím není známa, stejně tak jméno režiséra nebo datum premiéry.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám